Termékeink

Főbb Termékeink, felhasználási területeink

Összes termékünk részletes leírással itt találhatóak:

Nagyvákuumú mobil ipari porszívók

Nagyvákuumú mobil ipari porszívók Nagy teljesítményű, magas leválasztási hatásfokú, könnyen mozgatható mobil ipari porszívók a legkülönbözőbb felhasználásra.

Mobil hegesztési füstelszívó-szűrő készülékek

Original típusú elszívókarok– 2 és 3 m-es hosszúságban- könnyedén pozícióba állíthatók. A FilterCart W3 típus BGIA tanúsítvánnyal is rendelkezik, az elszívókarba szerelt halogén spotlámpa hatékonyan megvilágítja a munkaterületet. Légszállítási teljesítmény típustól függően: 600 – 1050 m3/h

Filterbox

A nagyteljesítményű, beépített szűrőtisztító mechanizmussal szerelt Filterbox készülékcsaláddal intenzív hegesztési technológiák során keletkező füstgázokat is hatékonyan el lehet szívatni, és meg lehet szűrni. A nagy szűrőfelületnek és a beépített hatékony szűrőtisztításnak köszönhetően a készülékek a csiszolásnál, köszörülésnél keletkező porok elszívására is alkalmasak. A készülékek 3 m hosszú karokkal szállítható, kétkaros változatban is kapható. Légszállítási teljesítmény típustól függően: 900 – 1200 m3/h

Központi ipari magasvákuumú elszívó-leválasztó rendszerek

A magasvákuumú telepített központi rendszerekkel a legkülönfélébb technológiai folyamatokban keletkező porokat, forgácsokat, granulátumokat, törmelékeket, füstöket stb. lehet egyidejűleg elszívatni és nagy hatékonysággal leválasztani. A rendszerekbe építhető számos automatizálási tartozék és funkció komplett üzemcsarnokok automatikus elszívási leválasztási feladatait eltudják látni. A vákuumcső hálózat oldható kötésű csatlakozó elemei lehetővé teszik a hálózat gyors átalakítását, bővítését. (Gépek áttelepítése, új gépek csatlakoztatása, technológiai folyamatok változása stb.) A technológiai elszívási feladatok mellett a rendszerekkel a csarnokok hatékony és higiénikus takarítása is elvégezhető.

Füstgáz elszívás csuklós szerkezetű, öntartó elszívó-karokkal

A keletkező füstgázokat leghatékonyabban és leggazdaságosabban, közvetlenül azok keletkezési helyén, pontszerűen, elszívó-karokkal lehet elszívatni. Az adott hegesztési technológiától függően egy-egy hegesztőállásra 900- 1200 m3/h elszívási teljesítménnyel kalkulálunk. A központi egység teljesítményét automatikus működésű motoros szelepekkel nagymértékben csökkenteni lehet, amely a rendszer működését még gazdaságosabbá teszi.

Olajköd elszívás

Az intenzív forgácsolási technológiák során a szerszámot és a munkadarabot hűtőemulzióval vagy tiszta ásványolajjal védik a túlhevüléstől. A keletkező hőtől és a munkadarab vagy a szerszám nagysebességű forgásától a hűtőfolyadék olajos, füstös permetként szétszóródik a gép környezetében és belélegezve a dolgozók tüdejébe is bekerül. Az ásványolaj közismerten erősen karciogén anyag, így az ellene való védekezés kiemelt jelentőségű. Az egészség károsításon kívül meghibásodások keletkeznek az elektromos és elektronikus készülékekben is, melyek költséges javításokat és leállásokat”eredményezhetnek”.

Kipufogógáz elszívás

A belsőégésű motorok működése során egészségre ártalmas, mérgező füstgázok keletkeznek, melyek zárt térben súlyos egészségkárosítást okoznak. Egyedi elszívó készülékeinkkel vagy központi elszívó rendszereinkkel a javítási, szerelési munkafolyamatok akadályoztatása nélkül, hatékonyan elszívathatók a mérgező füstgázok. A szerelő állásokon történő javítás, karbantartás során álló járművek kipufogógázait kell elszívni és a szabadba vezetni. Ezekre a faladatokra a leggyakrabban felfüggesztett tömlőjű, felcsévélő-dobos készülékeket, vagy ritkábban padló alatti elszívó rendszereket használnak. A használaton kívüli elszívó készülékek tömlőit hevederrel vagy balanszerrel lehet felfüggeszteni, vagy a felcsévélő dobok csévélik fel tárolási helyzetbe.

Rugóerőtárolós automata és motoros meghajtású kábel- és tömlőfelcsévélők

Vizsgálatok szerint minden ötödik baleset elbotlás miatt következik be! A padlón össze-vissza tekeredő tömlők és kábelek gyakran súlyos baleseteket és anyagi károkat okoznak. A rugóerő-tárolós vagy motoros felcsévélésű kábel- és tömlődobok használat után automatikusan felcsévélik a földön heverő “veszélyes csapdákat”. Az egyes munkafolyamatokhoz szükséges kábeleket és tömlőket biztonságos rendben, könnyen hozzáférhető helyen tartják.