Klímarendszerek központi légszűrői

 

 

készülékeket központi klíma-, fűtő- és szellőztető-rendszerekben történő beépítésre fejlesztették ki, ezért ventilátort nem tartalmaznak.

Mind az előszűrők, mind az elektrosztatikus szűrőcellák mosással egyszerűen és hatékonyan 100 %-os mértékben regenerálhatók. A készülékekbe épített légáramlás-érzékelő automatikusan ki-be kapcsolja a készüléket. A készülékek mind vízszintes, mind függőleges légcsatornákba akár utólag is beépíthetők. Egy modul szűrési kapacitása max. 3.400 m3/h, ennél nagyobb kapacitást több modul egymás fölé, illetve mőgé telepítésével lehet elérni.

A dohányfüst, a környezeti vagy háztartási porok, konyhai párák, pollenek, stb. 95 %-át kiszűrik, ezzel kilencszer hatékonyabbak, mint a szűrőrendszerek hagyományos szűrői. Aktívszenes szűrőfokozattal is kiegészíthetők.

Nyomásesés a készüléken teljes kapacitásnál mindössze 30 Pa, így alkalmazásukkal jelentős mértékű ventilátor teljesítmény és ezáltal tetemes üzemeltetési költség takarítható meg!
-18 + 65 C-os környezeti hőmérséklet között használható.
Légszűrési teljesítményük 1.020 – 3400 m3/h modulonként.

Nagyobb teljesítményű szellőztető vagy klíma rendszerek esetén az Air Boss T sorozatú szűrőit javasoljuk beépíteni, melyek kapacitása 1360 m3/h – tól 17 680 m3/h -ig terjed.

T8002

T 8002