Álló gépjárművek kipufogógáz elszívó rendszerei:

A szerelő állásokon történő javítás, karbantartás során álló járművek kipufogógázait kell elszívni és a szabadba vezetni. Ezekre a faladatokra a leggyakrabban felfüggesztett tömlőjű, felcsévélő-dobos készülékeket, vagy ritkábban padló alatti elszívó rendszereket használnak. A használaton kívüli elszívó készülékek tömlőit hevederrel vagy balanszerrel lehet felfüggeszteni, vagy a felcsévélő dobok csévélik fel tárolási helyzetbe.

A készülékek kiválasztásánál, illetve a rendszerek tervezésénél figyelembe kell venni a javítandó  járműpark jellemzőit -motorkerékpárok, személygépkocsik, haszongépjárművek, nehézgépjárművek, különleges gépjárművek- mivel mindegyiknek más elszívási igénye és csatlakozási lehetőségei vannak. Fontos szempont az egyidejűleg elszívandó járművek száma is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Autóbusz karbantartó-javító műhely kipufogógáz elszívása. A kipufogógáz-tömlő felcsévélő dobokat az állások felett és előtt függesztik fel, a hosszú tömlővel szerelt dobokkal két állást is ki lehet szolgálni. Használat után a tömlőket egy rugóerő működtetésű mechanizmus csévéli vissza alaphelyzetükbe, így azokon nem hajtanak át a járművek, vagy nem botlanak el benne a dolgozók.

single and twin exhaust extr.

Egy- és ikertömlős kipufogógáz elszívó készülékek.

padló alatti elszívás-1padló alatti elszívás

A kipufogógáz elszívó tömlők a padlózatban kiépített légcsatornához csatlakoznak egy gyorscsatlakozó csonkon keresztül. Az elszívó rendszer tervezése és kivitelezése nagy gondosságot igényel, mert a padlózatban bebetonozott légcsatornák javítása, átalakítása és tisztítása problematikus.

Akciók:

FilterBox 10

Ár: 999.000 Ft + ÁFA-tól

Original elszívókar

Ár: 199.000 Ft + ÁFA-tól

 

 


       


 


FilterCart+

Ár: 699.000 Ft + ÁFA-tól