Mobil és hordozható készülékekkel a környezet szennyezése nélkül végezheti helyszíni hegesztési, szerelési munkálatait.

Mobil hegesztési füstelszívó-szűrő készülékek

FilterCart készülékek

filtercarts

Kisebb, kevésbé intenzív hegesztési munkákhoz ajánlott mobil hegesztési füstelszívó, szűrő készülék. nagyméretű kerekei miatt könnyen mozgatható még egyenetlen padlózaton is, a közkedvelt Original típusú elszívókarok– 2 és 3 m-es hosszúságban-  könnyedén pozícióba állíthatók. A FilterCart W3 típus BGIA tanúsítvánnyal is rendelkezik, az elszívókarba szerelt halogén spotlámpa hatékonyan megvilágítja a munkaterületet.

Légszállítási teljesítmény típustól függően: 600 – 1050 m3/h

Filterbox készülék család

ikerkaros új filterbox

A nagyteljesítményű, beépített szűrőtisztító mechanizmussal szerelt Filterbox készülékcsaláddal intenzív hegesztési technológiák során keletkező füstgázokat is hatékonyan el lehet szívatni, és meg lehet szűrni. A nagy szűrőfelületnek és a beépített hatékony szűrőtisztításnak köszönhetően a készülékek a csiszolásnál, köszörülésnél keletkező porok elszívására is alkalmasak. A készülékek 3 m hosszú karokkal szállítható, kétkaros változatban is kapható.
Légszállítási teljesítmény típustól függően: 900 – 1200 m3/h

FE 8/841 típusú hordozható készülékek

Filtervac_840

A környezet szennyezése és zavarása nélkül végezhet helyszíni karbantartási és szerelési tevékenységet a könnyű, hordozható hegesztési füstelszívó készülékeinkkel. A kisméretű nagy hatékonyságú készülék mind bevonatos elektródával, mind fogyóelektródás védőgázas hegesztési technológiákhoz alkalmasak. Szűrési kapacitásuk mintegy 200 kg elektróda lehegesztéséhez elegendő. A kedvező árú csere szűrőpatron szerszám nélkül gyorsan cserélhető. A készülékeket az érzékelt hegesztőáram kapcsolja be és ki automatikusan.

Akciók:

 

 


       


 


FilterCart+

Ár: 699.000 Ft + ÁFA-tól

Original elszívókar

Ár: 199.000 Ft + ÁFA-tól

FilterBox 10

Ár: 999.000 Ft + ÁFA-tól