Rugóerőtárolós automata és motoros meghajtású kábel- és tömlőfelcsévélők

Vizsgálatok szerint minden ötödik baleset elbotlás miatt következik be! A padlón össze-vissza tekeredő tömlők és kábelek gyakran súlyos baleseteket és anyagi károkat okoznak.
A rugóerő-tárolós vagy motoros felcsévélésű kábel- és tömlődobok használat után automatikusan  felcsévélik  a földön heverő “veszélyes csapdákat”. Az egyes munkafolyamatokhoz szükséges kábeleket és tömlőket biztonságos rendben, könnyen hozzáférhető helyen tartják.

Nederman Cable Reel C20 with LED light

Rugóerő felcsévélésű kábeldob LED lámpával   

Biztonságos és funkcionális, reteszelhető kábel-felcsévélődob, forgatható függesztő horoggal.

A kábeldob LED – es vagy fénycsöves kézilámpával, forgatható függesztő horoggal, törésbiztos polikarbonat világítótesttel és ergonómikus fogantyúval  van felszerelve. A be-ki kapcsoló a kompakt lámpatestbe  van beépítve.

A C20 típusú kábeldobba biztonsági transzformátor van beépítve.

  • bepattintható fali tartókonzol
  • különleges biztonsági  reteszelés
  • mindkét oldalon csapágyazott dobtest
  • IP 55 védettség
  • gumikábel

Nederman Cable Reel C20

 

A 870/876 típusú oxigén/acetiléngáz iker-tömlőfelcsévélők biztonságossá és hatékonnyá teszik a lánghegesztő és -vágó készülékek használatát, mind palackos, mind központi gázellátásnál.

A 882-es típusú tömlőfelcsévélő családot sűrített levegő szállítására tervezték. Kompakt mérete és igen kedvező ára miatt igen széles feladatkörben alkalmazzák.

A 883-as típusú tömlőfelcsévélő-család egyike a legszélesebb feladatkörben használt készülékeknek. Sűrített levegő, hideg és melegvíz, ásványolajok, kenőzsírok, különféle vegyi folyadékok szállítására egyaránt alkalmas. Nyomástartománya 1,5 MPa-tól 35 MPa-ig terjed.

A 884-es típusú robusztus kialakítású tömlőfelcsévélők megkönnyítik és biztonságossá teszik a takarításhoz használt súlyos, nagy átmérőjű tömlők használatát.

A 884-es típusú tömlőfelcsévélő-család magasvákuumú változata a központi porszívó hálózatok praktikus kiegészítő eszköze.

A 885-ös típusú motoros működtetésű felcsévélők még könnyebbé teszik a nehéz tömlők használatát.

A 886 típusú felcsévélők teljes egészében saválló acélból, élelmiszeri és gyógyszeripari alkalmazásra engedélyezett gumi és műanyag alkatrészek felhasználásával készülnek. Szerkezeti megoldásaik lehetővé teszik a készülékek tökéletes és gyors tisztítását, fertőtlenítését. Mindezek következtében eleget tesznek az élelmiszer- és gyógyszeriparban érvényben lévő legszigorúbb higiéniai előírásoknak is.