AKCIÓK !!!


Tavaszi pollenakció

 
allerg

Allergiások figyelem!!!

A várva várt tavasz még alig kezdődött el, de a virágporokra (pollenekre) allergiás emberek nagy része már hetek óta gyötrődik a levegőben mindenütt jelenlévő növényi pollenektől. A betegség köztudottan nem gyógyítható, a tünetek gyógyszerekkel vagy a pollenek mennyiségének csökkentésével enyhíthetők. A természetben vagy a városokban járva, a munkahelyek nagy részében a pollenek hatásainak állandóan ki vagyunk téve.

Szervezetünk azonban lakásunkban „megpihenhet”, ha a levegőben lebegő polleneket a háziporokkal, atkákkal és egyéb porokkal együtt kiszűrjük.

Az általunk több éve forgalmazott TRION márkájú elektronikus légszűrő készülékek igen hatékonyan szűrik ki a fentiekben felsorolt és még számos légszennyező anyagot, mindemellett működtetésük nagyon gazdaságos. Nincs szükség a drága szűrőbetétek rendszeres cseréjére, energiafogyasztásuk pedig azonos légszűrési kapacitás mellett lényegesen alacsonyabb.

Ha kíváncsi a részletekre, érdeklődjön nálunk (emge-v@emge-v.hu, vagy 1-436-9304 telefonon)!

 
 

Automatikus felcsévélésű rugóerő működtetésű kábel- és tömlődobok nagy árengedménnyel!

Típus változás miatt nagy árengedménnyel, teljes körű garanciával kiárusítjuk az alábbiakban ismertetett készülékeinket.

 

                                                                                                                                                                                                               

Nederman Hose reel 888 889

  888/889 típusú rugóerő működtetésű, nyitott tömlődob család:

888kep